[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4694: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4695: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4696: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Spamihilator • Thema anzeigen - Attachment filters not working
Seite 1 von 2

Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 7. Jul 2014, 15:52
von Psymon
Hi there! This is my first post here... I recently upgraded to Win7 from WinXP (about two months ago) and have started to notice that I keep getting spam from Asia (usually) that includes attachments -- generally PDF and JPEG files -- which keep going through to my in-box instead of getting flagged as spam in Spamihilator. I have both the built-in attachment filter as well as the additional "attachment extensions" filter, and in both I've specified that any emails that contain PDFs or JPEGs (and a host of other file extensions) should be flagged as spam -- in fact, with the latter plugin, I've set it so that any emails with ANY kind of attachment should be marked as spam.

And yet, lately I keep getting all these annoying spam messages in my in-box anyway, and have to keep blocking the sender (I usually end up blocking the entire domain).

Is there an issue with these attachment filters if/when one is on Win7? I never had this problem before, when I was on WinXP.

Thanks in advance for any help/suggestions! :)

Re: Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 20. Jul 2014, 13:26
von Chactory
Hi Psymon!

Welcome in the Spamihilator forum – and sorry for my late answer, owing to my awesome load of work at work …

It was very good to upgrade to Win7, for it is still too much rubbish in Win8, so it makes sense to use Win7 until Win9 comes.

I have a rule within my rule-filter which sieves mails containing an unusual character set, e.g. from asian countries, or which sieves mails from countries not listed in a list of usual top level domains.

If you want you may take my rules and import them into your Spamihilator. Please ask me for that, so I can support you to import them.

Concerning your question about the attachment filter, I would like to look into your settings to recognize the fault. Perhaps it lies in the filter sequence or the filter behaviour. Could you show this to me with screenshots?

Yours sincerely,
Chactory

Re: Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 20. Jul 2014, 14:26
von Psymon

Re: Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 20. Jul 2014, 21:03
von Chactory
Hi Psymon!

Thank you for responding to my thoughts!

Indeed, the rule about large mails decides mails bigger than 1024 KB be non-spam. The idea behind this rule is that spammers (usually/always?) don’t send huge mails, for the capacity of their mail servers or bot computers would be overcharged. And contrarily, friends or collegues often send me mails with large attachments, notably office or pdf attachments.

Are you sure that those mails were spam-mails? It’s hard to believe that, but perhaps they are virus-contaminated? Could you provide me the source code of such a mail?

Usually, a mail from an unknown person not caught by any filter will be assessed as „unknown“ and transferred to the inbox of your mail client. I’m not sure, if your ideas about the rule filter and the filter sequence make sense, however, my own settings are as shown in the screenshot:
Zwischenablage03666.png
Zwischenablage03666.png (27.89 KiB) 24949-mal betrachtet

Please let me understand those peculiar mails from asia first, then talk again about possible settings.

Yours sincerely,
Chactory

Re: Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 21. Jul 2014, 17:22
von Psymon

Re: Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 22. Jul 2014, 21:39
von Chactory

Re: Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 22. Jul 2014, 21:49
von Psymon

Re: Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 22. Jul 2014, 21:54
von Chactory
Hello Psymon!

You're wellcome! I appreciate your idea of excluding mails with attachments not coming from senders in the friends list. Our primordial idea was like I described above, but your way of using the filters is very intelligent and viable!

Yours,
Chactory

Re: Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 22. Jul 2014, 22:08
von Psymon
I'm glad I/we figured out what my original problem was, and if I somehow helped you, too, that's great! Cheers! :)

Re: Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 22. Jul 2014, 22:16
von Chactory
Thank you very much, Psymon! :)
Chactory

Re: Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 5. Aug 2014, 12:23
von Chactory
Wow, the spammers don't shrink back from sending spam mails with attachments bigger than 4096 MB! I think that this is the definite expiration of the originally advantageous Large Attachment Rule ... :shock:
regelfilter grosser anhang.png
regelfilter grosser anhang.png (37.44 KiB) 24862-mal betrachtet

Re: Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 5. Aug 2014, 13:20
von Psymon
Hi Chactory!

Well, I never quite understood the rule anyway -- I mean, why would a total stranger be sending me a large attachment like that anyway, in the first place? I suppose it would be different if, say, I was running a contest for digital artists or something and was accepting submissions by email, but I don't do anything like that -- and no doubt most people don't -- so I never really understood why that rule was set like that in the first place. It just made more sense to instead automatically block any emails from strangers that came with attachments over, say, 100k or something (if not just block all emails with attachments of any size, in fact).

By the way, on a totally unrelated note, I have noticed another odd behaviour of the program. I recently upgraded from WinXP to Win7, and despite having Spamihilator set to always show up in the notification area (down by my clock), sometimes it just doesn't show up there -- although I know it's running, because I get my email no problem when I go check for it. If I go dig in my start menu and "start it up again" (even though it's obviously already running) then the icon shows up. And yes, I did check (each time, in fact) and my setting for that icon is to "Show icon and notifications", not just "Only show notifications". None of the other icons that I have set like that fail to show up -- it's only Spamihilator that does (or, rather, doesn't) sometimes. That never happened before on WinXP -- it's only on Win7.

Not that you need even more problems/bugs to deal with -- ha ha. ;)

Re: Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 6. Aug 2014, 21:41
von Chactory

Re: Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 7. Aug 2014, 21:59
von Chactory
Until now, my little Spamihilator symbol did well, so I think I'm dependent on your description as detailed as possible ... :?

Re: Attachment filters not working

BeitragVerfasst: 7. Aug 2014, 22:15
von Psymon