Feature Request: "Don't Ask Again" for no secure connect msg

For all users, who don't speak German!

Moderator: Forum-Team

Feature Request: "Don't Ask Again" for no secure connect msg

Beitragvon JMThomas » 3. Mai 2014, 15:57

I frequently receive the pop-up saying that Spamihilator can not make a secure connection to a server, and asking if Spamihilator should try to make an unsecure connection.

Because I am often away from my PC for longer periods, this modal dialog can stay on my screen. It blocks further processing in Spamihilator, and consequently my mail program, until dismissed.

I always reply "no", and would like this reply to be made automatically for me.

Can a "remember my answer and don't ask me again" check box be added to the message?

Please and Thank-you!
Benutzeravatar
JMThomas
Power-User
Power-User
 
Beiträge: 12
Registriert: 3. Jun 2011, 05:13

Re: Feature Request: "Don't Ask Again" for no secure connect

Beitragvon Chactory » 4. Mai 2014, 14:51

Hi JMThomas!

Thank you for your watchings and for your request. You are right with the facts, and you are not the first one to object them.

Unfortunately, this item is not yet added to the todo list of Michel Krämer, the program author of Spamihilator. Due to his professional career, he will not update the program very soon, but if there is a chance for him to work on Spamihilator again, he should recognize your request on a higher priority, than before.

Best regards,
Chactory
HilfeHelp «en»TippsAnbuva's FAQBob's FAQ «en»SpamwortlisteRegelfilterScreenshotsSSL/TLSSpami 1.6.0
Vostro 3450, Intel Core i5 2410M 2,3 GHz, 4 GB DDR3 SDRAM 1333 MHz, Windows 7 Pro 64 Bit SP1

Bild
Benutzeravatar
Chactory
Administrator
Administrator
 
Administration
Beta-Tester
Forum-Team
 
Beiträge: 9593
Registriert: 9. Jan 2004, 23:19
Wohnort: Kiel (D)

Re: Feature Request: "Don't Ask Again" for no secure connect

Beitragvon Quellcore » 4. Jan 2015, 05:10

Hello JMThomas!

you might be able to make manual adjustments for SSL in the List of known Servers or even disable "autoamtically enable SSL/TLS"
SSL4.png
SSL4.png (76.4 KiB) 3707-mal betrachtet



Regards,
Quellcore
CPU:Intel Core i7-2700K Processor (@ 45*100 = 4500 MHz)
Board:ASRock P67 Extreme4 Gen3
Ram: 16GB G.SKILL Ripjaws X Series (4 x 4GB) DDR3 2133 (Timings 10-10-10-28 2T @ 1866 MHz)
SSD: Samsung 128GB 2.5-inch SSD 830 Series (Desktop)
HDD-1: WD Caviar® SE16 640 GB, SATA2, 16 MB Cache, 7200 RPM
HDD-2: SAMSUNG EcoGreen F4 ST2000DL004 2TB 32MB Cache
Graphic: ATI Radeon HD 5850 ASUS EAH5850/G/2DIS/1GD5

Win 7 Ultimate 64-Bit / ESET NOD32 Antivirus 8.0 / Firefox 34 / Thunderbird 31
Spamihilator 1.6.0
Benutzeravatar
Quellcore
Assistent
Assistent
 
Beta-Tester
 
Beiträge: 1706
Registriert: 8. Mai 2004, 13:03
Wohnort: Long Island / USA


Zurück zu English Forum

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Majestic-12 [Bot] und 3 Gäste

cron

 industrious-southeast