Spami only works part time

For all users, who don't speak German!

Moderator: Forum-Team

Spami only works part time

Beitragvon JCTerrier » 24. Nov 2011, 13:49

Hello,

My spami works only half of the time.

When I check for mail from Eudora v7 for 6 personas, spami
remains idle for one cycle i.e. as if Eudora was not checking
for new mail. After a while, Eudora tasks all time out and
generate error messages.

On the next cycle, spami works normally and does a great job
at weeding out spam with very few false positives or false negatives.

I am wondering what happens at the end of a "working" cycle
or in the interval that follows to cause spami to not activate
at the start of the next cycle.

This has been going on for a few months, first under XP with
various versions of spami and now under Win 7 and spami 1.0 64-bit.
In the transition to a new machine, I moved the eudora.ini file
and did an export-import of spami settings.

Thanks for anything leading to a solution.

Best regards to all

JCT
JCTerrier
User
User
 
Beiträge: 1
Registriert: 24. Nov 2011, 03:17

Re: Spami only works part time

Beitragvon Chactory » 26. Nov 2011, 00:00

Hi JCTerrier!

Thank you for your question!
After having pondered a while about what you wrote,
could it be a matter of server availability?

Regards,
Chactory
HilfeHelp «en»TippsAnbuva's FAQBob's FAQ «en»SpamwortlisteRegelfilterScreenshotsSSL/TLSSpami 1.6.0
Vostro 3450, Intel Core i5 2410M 2,3 GHz, 4 GB DDR3 SDRAM 1333 MHz, Windows 7 Pro 64 Bit SP1

Bild
Benutzeravatar
Chactory
Administrator
Administrator
 
Administration
Beta-Tester
Forum-Team
 
Beiträge: 9593
Registriert: 9. Jan 2004, 23:19
Wohnort: Kiel (D)


Zurück zu English Forum

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Google [Bot] und 3 Gäste

cron

 industrious-southeast