OUTLOOK 2010

For all users, who don't speak German!

Moderator: Forum-Team

OUTLOOK 2010

Beitragvon dufferz » 26. Aug 2010, 00:42

I just installed OFFICE 2010. Uninstalled Spamihilator and reinstalled it.
Seemed to work fine for a while, but now it just quits. Outlook will say sending/recieving, but the spamihilator window will not pop up. So I have to ctrl-alt-delete and end OUTLOOK process and re open outlook. It will work for a while longer then stop again. Any ideas on how to fix this.
Thanks,
Tom
dufferz
 

Re: OUTLOOK 2010

Beitragvon Chactory » 26. Aug 2010, 12:58

Hallo dufferz!

Please go and look through all your mail accounts, if they are all configured correctly.
Did you install the right Spamihilator version (32-bit, 64-bit)?

Regards, Chactory
HilfeHelp «en»TippsAnbuva's FAQBob's FAQ «en»SpamwortlisteRegelfilterScreenshotsSSL/TLSSpami 1.6.0
Vostro 3450, Intel Core i5 2410M 2,3 GHz, 4 GB DDR3 SDRAM 1333 MHz, Windows 7 Pro 64 Bit SP1

Bild
Benutzeravatar
Chactory
Administrator
Administrator
 
Administration
Beta-Tester
Forum-Team
 
Beiträge: 9593
Registriert: 9. Jan 2004, 23:19
Wohnort: Kiel (D)

Re: OUTLOOK 2010

Beitragvon dufferz » 27. Aug 2010, 18:45

Hallo Chactory!

I have a 64bit operating system, but 32 bit outllook and 32 bit spamihilator.
I checked all settings and they appear to be correct.


Gruß
Anonymous
dufferz
 

Re: OUTLOOK 2010

Beitragvon anbuva » 27. Aug 2010, 18:48

Hallo dufferz!

try to use the 64bit Spamihilator version and not the 32bit! :wink:

Regards
anbuva
Benutzeravatar
anbuva
Administrator
Administrator
 
Administration
Beta-Tester
Forum-Team
 
Beiträge: 8403
Registriert: 1. Sep 2004, 12:58
Wohnort: Zuhause


Zurück zu English Forum

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Majestic-12 [Bot] und 4 Gäste

 industrious-southeast