9.9.53 stratup error

For all users, who don't speak German!

Moderator: Forum-Team

9.9.53 stratup error

Beitragvon 9.9.53 sstartuo error » 18. Apr 2010, 14:36

Win XP SP2

When starting spami, this error comes up:

procedure entry point ?Commit@database@@IAE_NXZ could not be located in the dynamic link library spu2.dll

You click ok, then get this message:

Legacy plugin could not be loaded: linkfilter.dll

You click ok, it goes away. Not sure if spami is working or not. Any clues?
9.9.53 sstartuo error
 

Re: 9.9.53 stratup error

Beitragvon Quellcore » 18. Apr 2010, 15:35

Hallo 9.9.53 sstartuo error!

Did you try to reinstall yet :?:

Windows 32 or 64-Bit :?:
Spami 32 or 64-Bit :?:

Regards,
Quellcore
CPU:Intel Core i7-2700K Processor (@ 45*100 = 4500 MHz)
Board:ASRock P67 Extreme4 Gen3
Ram: 16GB G.SKILL Ripjaws X Series (4 x 4GB) DDR3 2133 (Timings 10-10-10-28 2T @ 1866 MHz)
SSD: Samsung 128GB 2.5-inch SSD 830 Series (Desktop)
HDD-1: WD Caviar® SE16 640 GB, SATA2, 16 MB Cache, 7200 RPM
HDD-2: SAMSUNG EcoGreen F4 ST2000DL004 2TB 32MB Cache
Graphic: ATI Radeon HD 5850 ASUS EAH5850/G/2DIS/1GD5

Win 7 Ultimate 64-Bit / ESET NOD32 Antivirus 8.0 / Firefox 34 / Thunderbird 31
Spamihilator 1.6.0
Benutzeravatar
Quellcore
Assistent
Assistent
 
Beta-Tester
 
Beiträge: 1706
Registriert: 8. Mai 2004, 13:03
Wohnort: Long Island / USA

Re: 9.9.53 stratup error

Beitragvon john » 18. Apr 2010, 16:10

Hallo Quellcore!

win 32 spami 32 yes tried reinstall, with reg clean of all spami entries and tried reinstall again, same error

Gruß
Anonymous
john
 

Re: 9.9.53 stratup error

Beitragvon Quellcore » 18. Apr 2010, 18:14

Hallo john!

Sorry john, i have no idea then.
Maybe somebody else has another idea.

Just a guess:
Could your problem be related to the fact that you don't have SP3 installed :?:
Do you have 3rd Party Software that prevents you from updating to SP3 :?:


Regards,
Quellcore
CPU:Intel Core i7-2700K Processor (@ 45*100 = 4500 MHz)
Board:ASRock P67 Extreme4 Gen3
Ram: 16GB G.SKILL Ripjaws X Series (4 x 4GB) DDR3 2133 (Timings 10-10-10-28 2T @ 1866 MHz)
SSD: Samsung 128GB 2.5-inch SSD 830 Series (Desktop)
HDD-1: WD Caviar® SE16 640 GB, SATA2, 16 MB Cache, 7200 RPM
HDD-2: SAMSUNG EcoGreen F4 ST2000DL004 2TB 32MB Cache
Graphic: ATI Radeon HD 5850 ASUS EAH5850/G/2DIS/1GD5

Win 7 Ultimate 64-Bit / ESET NOD32 Antivirus 8.0 / Firefox 34 / Thunderbird 31
Spamihilator 1.6.0
Benutzeravatar
Quellcore
Assistent
Assistent
 
Beta-Tester
 
Beiträge: 1706
Registriert: 8. Mai 2004, 13:03
Wohnort: Long Island / USA

Re: 9.9.53 stratup error

Beitragvon anbuva » 18. Apr 2010, 20:08

Hallo john!

here (in German) the same problem: viewtopic.php?f=3&t=8147&start=0
unfortunately with no clear solution at the end. :(

Regards
anbuva
Benutzeravatar
anbuva
Administrator
Administrator
 
Administration
Beta-Tester
Forum-Team
 
Beiträge: 8403
Registriert: 1. Sep 2004, 12:58
Wohnort: Zuhause

Re: 9.9.53 stratup error

Beitragvon john » 18. Apr 2010, 20:23

Hallo Quellcore!
sp2 has nothing to do with this problem as I have another machine with sp2 and it works fine. sp3 has nothing to do with it. No 3rd party prgs as this is a new install of win xp pro sp2


Gruß
Anonymous
john
 

Re: 9.9.53 stratup error

Beitragvon Chactory » 24. Apr 2010, 18:19

Hello John!

In the german thread from which Anbuva showed the link, the recommendation was to uninstall and manually erase every Spamihilator folder. Don't keep any Spamihilator settings. Reinstall from scratch after computer reeboot. Did you try this way already?

Gruß, Chactory
HilfeHelp «en»TippsAnbuva's FAQBob's FAQ «en»SpamwortlisteRegelfilterScreenshotsSSL/TLSSpami 1.6.0
Vostro 3450, Intel Core i5 2410M 2,3 GHz, 4 GB DDR3 SDRAM 1333 MHz, Windows 7 Pro 64 Bit SP1

Bild
Benutzeravatar
Chactory
Administrator
Administrator
 
Administration
Beta-Tester
Forum-Team
 
Beiträge: 9593
Registriert: 9. Jan 2004, 23:19
Wohnort: Kiel (D)

Re: 9.9.53 stratup error

Beitragvon Quellcore » 24. Apr 2010, 19:06

Hi Chactory,
Chactory hat geschrieben:Did you try this way already?

Sounds like he did:
john hat geschrieben:win 32 spami 32 yes tried reinstall, with reg clean of all spami entries and tried reinstall again, same error


Regards,
Quellcore
CPU:Intel Core i7-2700K Processor (@ 45*100 = 4500 MHz)
Board:ASRock P67 Extreme4 Gen3
Ram: 16GB G.SKILL Ripjaws X Series (4 x 4GB) DDR3 2133 (Timings 10-10-10-28 2T @ 1866 MHz)
SSD: Samsung 128GB 2.5-inch SSD 830 Series (Desktop)
HDD-1: WD Caviar® SE16 640 GB, SATA2, 16 MB Cache, 7200 RPM
HDD-2: SAMSUNG EcoGreen F4 ST2000DL004 2TB 32MB Cache
Graphic: ATI Radeon HD 5850 ASUS EAH5850/G/2DIS/1GD5

Win 7 Ultimate 64-Bit / ESET NOD32 Antivirus 8.0 / Firefox 34 / Thunderbird 31
Spamihilator 1.6.0
Benutzeravatar
Quellcore
Assistent
Assistent
 
Beta-Tester
 
Beiträge: 1706
Registriert: 8. Mai 2004, 13:03
Wohnort: Long Island / USA


Zurück zu English Forum

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Google [Bot] und 3 Gäste

cron

 industrious-southeast